MotoNatura S.L. compra i venda i reparació de maquinària forestal, agrícola i de jardineria a Figueres, Alt Empordà, Girona

MotoNatura S.L. és una empresa de Figueres, Alt Empordà, Girona, que es dedica, entre altres, a la compra i venda i reparació de maquinaria forestal, agrícola i de jardineria, per a professionals i particulars.

Motonatura

MotoNatura, gaudeix de més de 25 anys d'experiència en el món de la maquinària de jardineria. Reencarnada de l'empresa "Bosc i Jardí" on van començar, al 1986 en una petita botiga situada al carrer Tapis, a la distribució de maquinària per a jardí i bosc. Finalment, al 1992 es va traslladar a la Carretera Nacional N-II, a la sortida de Figueres, Alt Empordà, Girona, amb el nom final de MotoNatura, el qual disposa d'unes instal•lacions de 500 m2 i d'un ampli pàrquing de 800 m2 exclusiu pels seus clients.

MotoNatura gaudeix de la distribució oficial de marques de renom professional com: Husqvarna, Robin Subaru, Benza, Yanmar, Fiskars, Jardino, Solo, Toro, Zenoah Komatsu, Weibang, Kubota, Gianni Ferrari, Negri, Kipor, Kirloskar, Pramac, Sdmo, Mitsubishi; i de la distribució de Quads de les marques: Polaris i Kymco.

MotoNatura disposa d’un servei oficial post-venda i muntatge per a tots els seus productes (tallagespa, grup electrogen, tractor, robot tallagespa, tisora de poda, desbrossadora, motoixada, motoserra, pulveritzador, eines de jardí).


L'empresa té diferents sectors claus de venda a Figueres, Girona, Alt Empordà:

Motonatura

Forestal: venda de maquinària per tot tipus de treballs forestals com: motoserres, desbrossadores, biotrituradores, astelladores hidràuliques, roba i tot tipus d’accessoris de seguretat, etc.

Jardineria: venda de maquinària per realitzar tots els treballs de jardineria com: tallasetos, tallasetos d’alçada, bufadors, aspiradors, tallagespes, motoaixades, escarificadors, pulveritzadors, motopulveritzadors, abonadores, atomitzadors, bombes d’aigüa, recs automàtics, etc.

Grans superficies: compres i vendes de maquinària dirigida a us professional per treballar les grans superfícies com : tractors, Riders, tractors Gir Zero (ZTH), tractors professionals MITSUBISHI.

Robots: exclusivitat de distribució per tota la província de Girona de la nova gama de robots tallagespa AutoMower de la marca Husqvarna.

Grups de Llum: venda personalitzada de generadors portàtils, generadors de benzina, generadors en diesel, per us particular, professional i industrial de les marques: Benza, Kipor, Kirloskar, Pramac i Sdemo.

Construcció: compres i vendes de màquines per la construcció com: talladores de disco, oreadores, cortatepes i cortatocones.

Tanques: fan i munten tancamets amb fusta tractada, les personalitzen segons les necessitats.

Altres: olis, bidons i tot tipus de recanvis i d’accessoris dels seus productes.

Quads: venda de tota la gama de quads de les marques: Polaris i Kymco.

Servei oficial postvenda i muntatge per a tots els seus productes | Truca'ns! 0034 972 501 586

Quiénes Somos

MotoNatura S.L. somos una empresa de Figueres, Girona, que se dedica, entre otros, a la venta y reparación de maquinaria forestal, agrícola y de jardinería, para profesionales y particulares.

No dude en consultarnos precios y ampliación de información de cualquier producto.

Contacta

Motonatura S.L.
Antiga Ctra. N-II (A) km 8,8
17600 17600 - Figueres (Alt Empordà)
Girona, Catalunya
 
 
Latitud: 2º56'49"E
Longitud: 42º17'15"N

Síguenos en Facebook

facebook Motonatura